Goede doelen

ez2xs levert gratis software en service aan deze goede doelen:

ez2xs sponsort het sterrenfondsSterrenfonds

Nog altijd zijn er in Nederland kinderen die niet voluit kind kunnen zijn. Omdat ze ernstig ziek zijn. Omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen.  Omdat ze in financiële armoede leven. Of omdat hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist die kinderen een steuntje in de rug geven. Door tastbare wensen te adopteren en die zo snel mogelijk tot werkelijkheid te brengen.

“Het Sterrenfonds is opgezet in een moderne manier van werken. Een kleine staf, vrijwilligers door het land, entertainmentbedrijf Rocket als centraal post- en telefoonadres en geen vast kantoor. Kostenefficiënt en flexibel, maar met een eigen problematiek. Want hoe houd je met elkaar zicht op de voortgang van de werkzaamheden, de projecten, de documenten waar je allemaal in en mee werkt, het adresbestand…? Heel spontaan heeft ez2xs het Sterrenfonds een uniek pakket aangeboden. Zonder uitgebreide instructie is het systeem gevuld en in gebruik genomen. Beveiligd en wel. Met recht Easy To Acces!”

 

ez2xs sponsort magen david adom 1Magen David Adom Nederland

In 1981 is de Stichting Magen David Adom Nederland opgericht met als motto “Wie één leven redt, redt de hele wereld”. Magen David Adom (Het rode Davidsschild) geeft medische en humanitaire hulp aan  alle gezindten zonder onderscheid in Israel en is aangesloten bij het Internationale Rode Kruis. In de afgelopen jaren zijn door Magen David Adom Nederland vele eerste hulp-posten, ambulances en medische hulpmiddelen geschonken. Ook in het afgelopen jaar zijn eerste hulp-posten gebouwd en ingericht door Nederlandse giften. Recentelijk is een eerste hulp-post ingericht in het Arabische dorp Fureidis, ten zuiden van Haifa.