Voor wie is ez2xs?

ez2xs software voor werving en selectie

Software voor consultancy, advocaten, werving en selectie, certificeringsbureaus

ez2xs maakt software voor verschillende doelgroepen: consultancy, advocatuur, werving & selectie en certificeringsbureaus. De software is samen met de doelgroepen ontwikkeld. Op deze manier sluit de software naadloos aan  bij de behoeftes van deze doelgroepen.

 

Software voor werving en selectie

De software van ez2xs zorgt ervoor dat de belangrijkste zaak voor een werving en selectiebureau goed geregeld wordt, namelijk: het snel en goed vinden van de beste kandidaat voor een vacature. Het software systeem kan offertes en opdrachtbevestigingen en rapportages maken, kandidaten automatisch volgen in de verschillende fases van het selectietraject, automatisch e-mails verzenden naar kandidaten en documenten (ook e-mails, memo’s, berichten en de geschiedenis van eerdere sollicitaties bij uw werving en selectiebureau) die horen bij een kandidaat bewaren in zijn dossier.

De kandidaten database kan op allerlei wijzen worden doorzocht. Met onze vacature-software worden vacatures automatisch op uw site geplaatst en worden nieuwe kandidaten automatisch opgenomen in het systeem. Opdrachtgevers kunnen in uw systeem bekijken hoe het met de werving en selectie van kandidaten voor hun opdracht verloopt.

Bovendien helpt de software van ez2xs om alle gegevens zoals contactgegevens, e-mails en documenten gemakkelijk terug te vinden zijn. Tijdrovende zaken zoals tijdschrijven of factureren gebeuren voortaan via het software systeem van ez2xs.

Dit zijn de functionaliteiten van ez2xs voor Werving & Selectiebureaus

Publicatie en verwerking van vacatures en inschrijvingen
Vacatures kunnen vanuit ez2xs eenvoudig worden gepubliceerd op uw website. Geïnteresseerden kunnen zich via uw website inschrijven. De gegevens van deze inschrijvingen komen van uw website binnen in ez2xs. In ez2xs kunt u de inschrijvingen checken o doublures en al of niet opnemen in de kandidatenlijst voor de betreffende vacature. Is de vacature geplaatst, dan wordt de respons verwerkt in het systeem.

Search
Voor search van kandidaten is het mogelijk om met een profiel LinkedIn en Google te doorzoeken en de gevonden selectie over te nemen in ez2xs.

Kandidatendatabase
Alle gegevens over kandidaten (afkomstig van inschrijvingen, search of bestaande kandidaten) worden vastgelegd in de overzichtelijke kandidatendatabase. Ook LinkedIn gegevens kunnen bij de kandidaten opgeslagen worden. Het is eenvoudig kandidaten te zoeken en te beoordelen (op basis van cv’s brieven, correspondentie, assessments, LinkedIn-gegevens etc.). Op basis van de beoordeling kan aan de kandidaat een andere status toegewezen worden. Het is ook mogelijk om een search in de kandidaten-database uit te voeren.

Document beheer (Document management systeem)
Alle documenten zijn voor alle (geautoriseerde) collega’s 24/7 en overal (waar toegang tot Internet is) toegankelijk. U kunt een document vinden door te zoeken naar een organisatie, kandidaat, medewerker, dossier of zelfs e-mail. Met ez2xs bent u nooit meer documenten kwijt. Het is niet mogelijk om uw document per ongeluk te wissen: van alle documenten blijven versies automatisch bewaard. Alle gegevens van ez2xs worden op drie Nederlandse beveiligde computercentra opgeslagen, zodat beveiliging en toegankelijkheid altijd gewaarborgd zijn. ez2xs werkt met Office en / of andere kantoor-automatiseringspakketten. Door het gebruik van sjablonen kunnen e-mails en documenten worden opgemaakt. Bovendien kunnen gegevens die in ez2xs zijn opgeslagen worden gebruikt in e-mails of documenten (offertes, contracten, bevestigings- en afwijzingsbrieven etc.).

Opdrachtgevers kunnen desgewenst meekijken
Desgewenst kunnen uw opdrachtgevers meekijken. Zij kunnen in ez2xs toegang krijgen tot de kandidaten voor hun opdracht om bijvoorbeeld de laatste 12 CV’s te bekijken of zelfs om te beoordelen met welke kandidaten van de geselecteerde CV’s zij een gesprek willen.

Relatiebeheer (crm)
Met het ez2xs crm kunt u op eenvoudige wijze uw relatiebeheer professionaliseren. In het crm kunt u gegevens vastleggen over de organisaties en contactpersonen van prospects en cliënten. De relevante adres- en telefoongegevens van cliënten en prospects verschijnen via het Internet op uw smartphone. Ook is een helder overzicht van de ‘sales funnel’ beschikbaar: van iedere kandidaat is precies zichtbaar in welk stadium van de selectieprocedure hij zich bevindt. Bij elk stadium in het selectieproces kunnen standaard geautomatiseerde handelingen worden bepaald, bijvoorbeeld het standaard sturen van een e-mail als een kandidaat door is naar het volgende stadium van het selectieproces.

Contract en opdracht administratie
In de ez2xs contract administratie kunt u alle gegevens vastleggen met betrekking tot de opdracht en de facturering. Deze gegevens kunt u ook door middel van een sjabloon ‘oproepen’ in offerte- en contractdocumenten (zie document beheer). De opdrachten-administratie is toegankelijk via een overzichtelijke interface met lopende opdrachten (inclusief de sales funnel).

Facturering
Facturen op basis van voorschotten, termijnen en bestede tijd zijn eenvoudig te produceren. ook vele vormen van management-rapportages zijn beschikbaar. Een snelle facturatie van ‘fixed price’ opdrachten, uren, kilometers en kosten is gemakkelijk. Ook digitale facturering behoort tot de uitgebreide mogelijkheden.

E-mail en agenda
Bij ez2xs zijn ook de agenda en de e-mail (Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Mac Mail) geïntegreerd in het systeem. Op deze manier zijn niet alleen uw e-mails opgenomen in het document-management, maar kunt u ook snel en eenvoudig tijdschrijven vanuit uw agenda.

Urenregistratie
Voor het desgewenst factureren van bestede uren is een efficiënte urenregistratie module beschikbaar. U kunt de uren rechtstreeks uit de agenda boeken, inclusief reistijd en of -uren.